2018-02-21 12:55:32

OBAVIJEST ZA MATURANTE

Udruga Mladi Imotske krajine organizira sajam fakulteta za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavještavanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim i diplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja. 


Na sajmu će se predstavljati 16 fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ,Privatno Sveučilište Libertas te  druga visoka učilišta iz Zagreba.

Za sve maturante pripremili su:

- predavanje o studentskom životu u Zagrebu studenata koji će vam na zabavan i informativan način reći sve o tome kako je živjeti u Zagrebu.

- prezentacija fakulteta - upoznajte studente fakulteta koji vas zanima, pokupite informativne materijale i saznajte sve iz prve ruke!

Sajam će se održati u prostoru srednjih škola Imotski, na tribinama lijevo od glavnog ulaza 23.02.2018. (petak) s početkom u 12:45 (nakon šestog sata).


Gimnazija Dr. Mate Ujevića Imotski